Makeup Academy

Η σχολή φιλοξενείται σε έναν άνετο χώρο στον Άλιμο. Βρίσκεται 50 m από το μετρό Αλίμου και μπροστά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όπου περνάνε όλα τα λεωφορεία. Μετά τη φοίτηση δίνεται πτυχίο.

Η σχολή ήταν το όνειρο της Γιώτας Δρέβελη θέλοντας να δημιουργήσει μια σχολή όπου θα εκπαιδεύει ολοκληρωμένους επαγγελματίες του χώρου χωρίς κενά στις γνώσεις τους. Στόχος είναι οι απόφοιτοι να γνωρίζουν την αγορά, τις υφές, τα προϊόντα και τις εταιρείες καλλυντικών καθώς κατά τη διάρκεια της φοίτησης κάνουν χρήση διαφορετικών προϊόντων από μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών χωρίς προώθηση προς κάποια συγκεκριμένη εταιρεία.

Πολύ σημαντικό είναι ότι κατά τη διάρκεια της φοίτησης γίνεται πρακτική σε διαφορετικό μοντέλο κάθε φορά και έτσι αποκτούν εμπειρία σε διαφορετικά πρόσωπα και δέρματα ώστε να είναι πλήρως προετοιμασμένοι για κάθε ανάγκη που θα παρουσιαστεί όταν έχουν βγει στην αγορά εργασίας.

Makeup Academy
Γιώτα Δρέβελη

Γιώτα Δρέβελη

Η Γιώτα Δρέβελη είναι πιστοποιημένη και ενεργή επαγγελματίας ψιμυθιολόγος (makeup artist). Είναι επίσης youtuber, influencer, γνώστης προϊόντων και reviewer φέρνοντάς την στην πρώτη γραμμή όσον αφορά τις εξελίξεις των τάσεων και των νέων προϊόντων, γνώσεις τις οποίες μεταδίδει στους μαθητές της.

Τα look που την χαρακτηρίζουν είναι κατά κύριο λόγο έντονα, παιχνιδιάρικα και με χρώμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα μονοχρωματικά look δεν έχουν μια θέση στην καρδιά της.

Τα τελευταία πέντε χρόνια διδάσκει την τέχνη του μακιγιάζ και όνειρό της ήταν να δημιουργήσει τη δική της σχολή με σεβασμό στην τέχνη και την τεχνική.

Η συνεχής κατάρτιση και η ανανέωση γνώσεων στον τομέα της ομορφιάς είναι τα κλειδιά της επιτυχία της. Παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια και ειδικά masterclass από καταξιωμένους επαγγελματίες makeup artists όπως οι Mario Dedivanovic (makeup artist της Kim Kardashian), Julia Voron, Victoria Grosu, Hanadi Diab, Olga Tomina, Vlada Mua, Pazit Horesh Saig, Ortalie Meleh (online masterclass).

Η λίστα μεγαλώνει διαρκώς καθώς σκοπός της είναι να εμπλουτίζει τις γνώσεις της ώστε να γίνεται καλύτερη makeup artist και καθηγήτρια μεταφέροντας τις γνώσεις της.

Παράλληλα έχει κάνει τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα στο χώρο των καλλυντικών δημιουργώντας τις δικές βλεφαρίδες, ακολούθησαν τα γκλίτερ και μεγαλύτερη φιλοδοξία την ανάπτυξη ολόκληρης δικής της σειράς καλλυντικών.

Κορίννα Τακαρώνη

Κορίννα Τακαρώνη

Η Κορίννα Τακαρώνη ξεκίνησε την καριέρα της στο μακιγιάζ το 2014 παρακολουθώντας σεμινάρια sfx/beauty makeup στο Μόντρεαλ του Καναδά. Στη συνέχεια, γύρισε στην Ελλάδα και δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο χώρο των βίντεο κλιπ, πασαρέλας, φωτογραφίσεων, events και ταινιών μικρού μήκους. Το 2016 ήταν make up artist στην εταιρία Inglot, ενώ το 2017 παρακολούθησε στο στούντιο του Neil Gorfon, στην Κορνουάλη της Αγγλίας, ένα εντατικό μετεκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα character creationa and sfx makeup application. Στη συνέχεια μπήκε στο χώρο της εκπαίδευσης ως trainer και εξειδικεύτηκε στο extreme colorful makeup με επιρροές κυρίως από το χώρο του drag και τα στοιχεία της υπερβολής στο face styling.

Βασικό ρόλο στην αισθητική της έπαιξαν οι σπουδές της στην κοινωνική ανθρωπολογία και την θεωρία των φύλων όσον αφορά το makeup. «Είναι χρώματα και σχήματα και είναι για όλους»!

Κωνσταντίνα Σεμερτζίδου

Κωνσταντίνα Σεμερτζίδου

Η Κωνσταντίνα Σεμερτζίδου ξεκίνησε την εκπαίδευσή της πάνω στο μακιγιάζ το 2017 κάνοντας ένα πακέτο ιδιαίτερων μαθημάτων. Συνέχισε την μετεκπαίδευση της στην Δράμα με την Βικτώρια Grosu, όπου και ξεκινησε την διδακτικη της καριέρα μετεκπαιδεύοντας επαγγελματιες.

Συνέχισε την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας σεμινάρια καταξιωμένων καλλιτεχνών οπως Olga Tomina, Pazit Horesh & Julia Voron.

Πολλά ήταν και τα online σεμινάρια με Piminova Valery, Sasha Nikolina, Kate Sytsevich, Danessa Myricks, Isabella de Vries, Vlada Mua, Olga Pekarskaya, Sonya Miro.

Τέλος έκανε μετεκπαίδευση σε φρύδια και face charts στην Ουκρανία στην σχολή της Elan όπως και σε σεμινάριο με την Mila Klimenko.

Βόβλα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βόβλα

Η Καλλιόπη Βόβλα αρθρογραφούσε σε περιοδικά interior design και έχει εργαστεί ως υπεύθυνη ηλεκτρονικών πωλήσεων σε μεγάλο κατάστημα.

Στη συνέχεια αποφοίτησε με επιτυχία από τον ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών του Gio Dreveli Makeup Academy, έχοντας καθηγήτρια και μέντορα τη Γιώτα και συνέχισε τις σπουδές της στο τομέα του hairstyling, με σκοπό να μπορεί να αναλαμβάνει ολοκληρωμένα υπηρεσίες μακιγιάζ & hairstyling.

Σήμερα, 4 χρόνια μετά, είναι μια από τις καθηγήτριες μας, το δεξί χέρι της Γιώτας και εργάζεται και ως ελεύθερος επαγγελματίας makeup artist & hairstylist.

Ευθυμια Παναγοπουλου

Ευθυμια Παναγοπουλου

Η Ευθυμία Παναγοπούλου είναι επαγγελματίας make-up artist με πάθος για την τέχνη του μακιγιάζ. Εργάζεται ως freelance makeup artist και ως υπεύθυνη της σχολής.

Είναι το πρόσωπο που βλέπεται κατά την άφιξή σας στη σχολή μας και είναι εκεί για να λύσει κάθε σας απορία για τη σχολή και τη λειτουργία της.

Φυσικά, είναι διπλά στους σπουδαστές μας καθ' όλη τη διάρκεια φοίτησής τους και φροντίζει για τη διαρκή εξέλιξη και προσωπική ανάπτυξή τους.