https://academy.giodreveli.gr/wp-content/uploads/2020/05/slider_bg.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Η σχολή φιλοξενείται σε έναν άνετο χώρο στη Γλυφάδα. Βρίσκεται κοντά σε στάσεις λεωφορείων και μετρό. Στα σχέδιά μας είναι η επέκταση της σχολής και η μεταφορά σε πιο κεντρικό σημείο για να εξυπηρετεί με ευκολία τους σπουδαστές επεκτείνοντας παράλληλα και τα τμήματα διαδασκαλίας.

Μετά τη φοίτηση δίνεται πτυχίο.

Η σχολή ήταν το όνειρο της Γιώτας Δρέβελη θέλοντας να δημιουργήσει μια σχολή όπου θα εκπαιδεύει ολοκληρωμένους επαγγελματίες του χώρου χωρίς κενά στις γνώσεις τους. Στόχος είναι οι απόφοιτοι να γνωρίζουν την αγορά, τις υφές, τα προϊόντα και τις εταιρείες καλλυντικών καθώς κατά τη διάρκεια της φοίτησης κάνουν χρήση διαφορετικών προϊόντων από μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών χωρίς προώθηση προς κάποια συγκεκριμένη εταιρεία.

Πολύ σημαντικό είναι ότι κατά τη διάρκεια της φοίτησης γίνεται πρακτική σε διαφορετικό μοντέλο κάθε φορά και έτσι αποκτούν εμπειρία σε διαφορετικά πρόσωπα και δέρματα ώστε να είναι πλήρως προετοιμασμένοι για κάθε ανάγκη που θα παρουσιαστεί όταν έχουν βγει στην αγορά εργασίας.

https://academy.giodreveli.gr/wp-content/uploads/2020/07/photos-gio.png

Γιώτα Δρέβελη

Η Γιώτα Δρέβελη είναι πιστοποιημένη και ενεργή επαγγελματίας ψιμυθιολόγος (makeup artist). Είναι επίσης youtuber, influencer, γνώστης προϊόντων και reviewer φέρνοντάς την στην πρώτη γραμμή όσον αφορά τις εξελίξεις των τάσεων και των νέων προϊόντων, γνώσεις τις οποίες μεταδίδει στους μαθητές της.

Τα look που την χαρακτηρίζουν είναι κατά κύριο λόγο έντονα, παιχνιδιάρικα και με χρώμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα μονοχρωματικά look δεν έχουν μια θέση στην καρδιά της.

Τα τελευταία πέντε χρόνια διδάσκει την τέχνη του μακιγιάζ και όνειρό της ήταν να δημιουργήσει τη δική της σχολή με σεβασμό στην τέχνη και την τεχνική.

Η συνεχής κατάρτιση και η ανανέωση γνώσεων στον τομέα της ομορφιάς είναι τα κλειδιά της επιτυχία της. Παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια και ειδικά masterclass από καταξιωμένους επαγγελματίες makeup artists όπως οι Mario Dedivanovic (makeup artist της Kim Kardashian),  Julia Voron, Victoria Grosu, Hanadi Diab, Olga Tomina, Vlada Mua, Pazit Horesh Saig, Ortalie Meleh (online masterclass).

Η λίστα μεγαλώνει διαρκώς καθώς σκοπός της είναι να εμπλουτίζει τις γνώσεις της ώστε να γίνεται καλύτερη makeup artist και καθηγήτρια μεταφέροντας τις γνώσεις της.

Παράλληλα έχει κάνει τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα στο χώρο των καλλυντικών δημιουργώντας τις δικές βλεφαρίδες, ακολούθησαν τα γκλίτερ και μεγαλύτερη φιλοδοξία την ανάπτυξη ολόκληρης δικής της σειράς καλλυντικών.

Αγάπη Temir

Η Αγάπη Temir έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στο μακιγιάζ στη σχολή του Freddy Kalobratso το 2016.

Συνέχισε μαθαίνοντας ακόμη περισσότερα με τη Victoria Grosu στη Δράμα. Αργότερα, θέλωντας να προχωρήσει ακόμη περισσότερο πήγε στη Ρωσία και διδάχθηκε την τέχνη του μακιγιάζ από την Yana Yasnaya κάνοντας παράλληλα hair styling course με την Lena Bogucharskaya.

Η εκπαίδευση δε σταματά ποτέ γι΄αυτό και συνέχισε κάνοντας μετακπαίδευση στην Ουκρανία με την Yana Generalova, μαθήτρια της Olga Tomina.

Παρακολουθεί masterclass από καταξιωμένους makeup artists όπως Victoria Grosu, Olga Tomina, Julia Voron αλλά και online masterclass με τους Serdar Kambarov, Poni Roma, Yana Panfilovskaya, Lena Motinova.

https://academy.giodreveli.gr/wp-content/uploads/2020/05/photos_agapi.png
https://academy.giodreveli.gr/wp-content/uploads/2020/07/photos-coreena.png

Κορίννα Τακαρώνη

Η Κορίννα Τακαρώνη ξεκίνησε την καριέρα της στο μακιγιάζ το 2014 παρακολουθώντας σεμινάρια sfx/beauty makeup στο Μόντρεαλ του Καναδά. Στη συνέχεια, γύρισε στην Ελλάδα και δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο χώρο των βίντεο κλιπ, πασαρέλας, φωτογραφίσεων, events και ταινιών μικρού μήκους. Το 2016 ήταν make up artist στην εταιρία Inglot, ενώ το 2017 παρακολούθησε στο στούντιο του Neil Gorfon, στην Κορνουάλη της Αγγλίας, ένα εντατικό μετεκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα character creationa and sfx makeup application. Στη συνέχεια μπήκε στο χώρο της εκπαίδευσης ως trainer και εξειδικεύτηκε στο extreme colorful makeup με επιρροές κυρίως από το χώρο του drag και τα στοιχεία της υπερβολής στο face styling.

Βασικό ρόλο στην αισθητική της έπαιξαν οι σπουδές της στην κοινωνική ανθρωπολογία και την θεωρία των φύλων όσον αφορά το makeup. «Είναι χρώματα και σχήματα και είναι για όλους»!

Επικοινωνία
Ολυμπίας 13, Άνω Γλυφάδα
Δευ. - Παρ. : 10.00 - 18.00
Σχετικά με εμάς
Newsletter

© 2020 Giodreveli.gr | Designed by Smileweb |  Developed by Casperweb